.
  Bij ons is de klant keizer!
 

Corona update: Wij zijn geopend!

Gezond zijn én gezond blijven is in deze periode belangrijker dan ooit. Wij wisten het al wat langer, maar  gelukkig erkent óók de overheid de gezondheidsvoordelen van een saunabezoek. Een bezoek aan een sauna helpt immers je immuunsysteem te versterken en je weerstand te verhogen.

We zijn dus normaal open maar zonder horecafaciliteiten. U mag een snack of iets te drinken meenemen om verantwoord te kunnen sauneren. Wel kunt u bij ons maaltijden meenemen na uw bezoek of gewoon voor thuis afhalen. Zodra er meer duidelijkheid is melden we dit. Hou de website in de gaten!!


Sauna Keizer heeft een gemoedelijk, gezellig en familiair, sauna en wellness karakter al vanaf € 6,00 per uur*. Gewoon normale lage toegankelijke prijzen. Altijd voordeel in plaats van hoge kortingen geven. Groot genoeg om je een hele dag te vermaken (2 Finse -, Himalaya-, Infraroodsauna en een stoomcabine, binnen- (subtropisch verwarmd) en buitenzwembad (met grote ligweide) en whirlpool. Klein genoeg om persoonlijk te blijven. En... vergeet de heerlijke massages en schoonheidsbehandelingen niet. Tussendoor genieten van een hapje, drankje of diner!

Marit & Frank Brummelhuis en team Sauna Keizer           

Avondmazzelen is het avondtarief (vanaf 17.00 en op  woensdag en zondag vanaf 15.00) + weekmenu (€ 15,00 + € 12,00) voor € 23,50

In de even weken is het op dinsdag damesdag, de oneven weken gemengd en badkleding "mag"dag! Zwemmen (met badkleding) op maandag en donderdag van 9.00 tot 11.00

* vanwege de coronacrisis graag van tevoren reserveren via de knop reserveren. Zonder reservering geen garantie op een vrije plek. 

* uurprijs: 0-1 uur € 6,00; 1-2 uur € 12,00 2-3 uur € 18,00; 3 en meer € 21,50

 

1e en 2e kerstdag, nieuwjaarsdag, 1e paasdag en Hemelvaartsdag vieren wij een vrije dag. Tijdens de grote school- en de kerstvakantie alle dagen open van 11.00-22.30 uur


Klankschalensessies

Een aantal keren per week zijn er klankschalensessies. In principe op maandagen om 15.15 en donderdagen om 18.45. Daarnaast met enige regelmaat op andere dagen en tijden. De tijden daarvoor zullen per keer bekend gemaakt worden. De klankschalensessies vinden plaats in onze nieuwe Himalayasauna! Op donderdagavond nu ook Meditatie "Detox your mind! De klankschalensessies en meditatie worden verzorgd door Pascal!