.
  Bij ons is de klant keizer!
 

Lieve gasten van Sauna Keizer,


Met pijn in ons hart moeten wij mededelen dat Sauna Keizer per 30 maart haar deuren, noodzakelijkerwijs, zal sluiten. Helaas kunnen wij door een combinatie van omstandigheden, waaronder het terugbetalen van coronaschulden, het gebrek aan onderhoud door de verhuurder en de gigantisch gestegen energieprijzen niet langer voortbestaan.


Vanwege een gerechtelijke procedure hebben wij helaas niet eerder kunnen communiceren. De rechter moet nog uitspraak doen maar de datum van de uitspraak en het formele einde van onze huurtermijn laten langere opening op dit moment niet toe. De staat van de daken overigens ook niet.


Wij hebben de afgelopen 10 jaar met veel liefde en plezier onze gasten mogen verwelkomen en het familiaire en gezellige karakter van Sauna Keizer zal dan ook door menigeen maar in ieder geval door ons gemist worden. Wij willen onze gasten, ons geweldige personeel en onze (aufguss)vrijwilligers bedanken voor hun loyaliteit en steun gedurende al die jaren.

Wij hopen dat jullie allemaal mooie herinneringen zullen koesteren aan jullie bezoeken aan Sauna Keizer en dat jullie elders een plek zullen vinden om te genieten van ontspanning, rust maar ook voor de sociale contacten en gezelligheid.


Met hartelijke groet,

Marit & Frank Brummelhuis en team Sauna Keizer

    


* uurprijs: 0-1 uur € 8,00; 1-2 uur € 15,00 2-3 uur € 21,00; 3 en meer € 25,00 


Onze openingstijden

Wij zijn gesloten
maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
gesloten
donderdag
gesloten
vrijdag
gesloten
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten

 Entree is mogelijk tot 1,5 uur voor sluitingstijd. Een goede verantwoorde saunaronde duurt minimaal een uur

 Klankschalensessies

Wij geven ook klankschalensessies. In principe op donderdagen om 18.45. Daarnaast met enige regelmaat op andere dagen en tijden. De tijden daarvoor zullen per keer bekend gemaakt worden. De klankschalensessies vinden plaats in onze Himalayasauna! Op donderdagavond nu ook Meditatie "Detox your mind! De klankschalensessies en meditatie worden verzorgd door Pascal!