.

                       Bij ons is de klant keizer!

Massages

Openingstijden Wellness van maandag tot zaterdag van 14.00 tot 20.00, zondags van 12.00 tot 19.00

Massage is voor iedereen die zichzelf eens lekker wil laten verwennen en wil genieten. Even een moment voor jezelf, even alleen aandacht voor jou en jouw lichaam. Om totaal te ontspannen en te ontvluchten aan de stress en talloze prestatiegerichte verplichtingen waar iedereen vandaag de dag mee kapt en aan moet voldoen. De massages die wij geven zijn dan ook vooral bedoeld om te ontspannen en te genieten maar ook voor een sportmassage kunt u bij ons terecht. Bij alle massage worden de bloedcirculatie en de lymfevaten geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam verlaten.

Sportmassage

Sportmassage valt onder andere goed toe te passen als de opwarming naar het doen van een grote inspanning. Het is als het ware een uitstekende warming-up voor de spieren, waarmee u zorgt voor een stimulerende massage. Het is na het uitoefenen van de activiteit verstandig om een ontspannende sportmassage te ondergaan, die u kunt zien als een cooling-down. De sportmassage kan de spieren op die manier oppeppen, maar ze aan de andere kant ook weer tot rust laten komen op het moment dat u klaar bent met sporten.

€ 29,95 (25 minuten) € 135,00 (5x) € 245,00 (10x)

€ 42,50 (40 minuten) € 200,00 (5X) € 390,00 (10x)

€ 55,00 (55 minuten) € 250,00 (5x) € 490,00 (10x) 

Antistress massage

Heerlijk ontspannen doordat we beginnen met warme kompressen op de rug en een rugscrub, massage van de schouders, rug en onderrug. Vervolgens massage van de benen en voeten en een oosterse hoofdhuidmassage.

€ 39,95 (45 minuten)

Ontspanningsmassage

Een totaal ontspannende lichaamsmassage speciaal voor wie volledig wil ontspannen. Bij deze ontspanningsmassage worden huid en spieren zachtjes gekneed. Met gebuik van essentiele olien worden, door strijken en kneden, de spieren ontspannen en de structuur van het onderhuidse bindweefsel losser gemaakt.

 € 24,95 (25 minuten) € 125,00 (5x) € 235,00 (10x)

€ 33,95 (40 minuten) € 150,00 (5X) € 290,00 (10x)

€ 42,50 (55 minuten) € 210,00 (5x) € 395,00 (10x)

Hamam "op z'n Twents"

Met deze “Hammam behandeling” waant u zich in een vertwentst oosters sprookje waar u weg kunt dromen tijdens de beleving van deze oeroude traditie! We beginnen de behandeling met een warme Oriëntal Body Ritual rugpakking om de huid te verwarmen en te verweken. De pakking verwarmt de spieren van de rug. We starten  aansluitend met een ontspannende hoofdhuidmassage.

Na de inwerktijd van de rugpakking nemen we de rug af met warme kompressen. Hierna volgt de inzeping van het lichaam,dit gebeurd met een schuimzak. We masseren het schuim manueel en met de Lif (massage handschoen) in. De laatste restjes zeep nemen we af met heerlijke warme doeken. De huid is hierna heerlijk zacht en warm waardoor het scrubben met de Kese (scrubhandschoen) aangenaam aanvoelt. We nemen het lichaam weer af met warme kompressen. Als afsluiting van de behandeling masseren het lichaam.

Na de Hammam behandeling is de huid heerlijk tintelend schoon!! En gaat u op (zon)vakantie of onder de zonnebank? Dan wordt u na de Hammam behandeling egaler bruin en behoud u langer uw bruine kleurtje!

€ 69,50 (55 minuten) en de Luxe € 99,50 (85 minuten)

Indiaanse hoofdhuid massage

Met de Indiaanse hoofdhuid massage wordt gebruik gemaakt van ayurvedische technieken. Waarbij stevige druk afgewisseld wordt met zachte ‘strijkingen’ op het hoofd , gezicht, nek, schouders en de bovenrug. In deze gebieden bevinden zich belangrijke energiecentra. Door stress of een verkeerde houding zien we vaak dat spanningen zich hier vastzetten. Dit kan leiden tot allerlei klachten in schouders, nek en hoofd.

De heilzame werking van Indiaanse hoofdhuid massage: De Indiaanse hoofdhuid massage bied u een zachte en effectieve massagemethode, waarbij  gebruik gemaakt word van warme oliën. Rust, ruimte en een diepe ontspanning zul je door deze massage gaan ervaren.

De massage kan de volgende werking(en) hebben:

- het ontspant het hoofd.

- het heeft een positief effect op de hersenen en op het zenuwgestel.

- het bevordert concentratie.

- het brengt het denken tot rust.

- het stimuleert een goede doorbloeding ( o.a. voeding en zuurstof) in het hoofd.

- het houdt de schedel schoon en gezond.

- het geeft ruimte aan een nieuwe spirituele ervaring. 

De behandeling

De massage zal 15 minuten gaan duren waarbij je hoofd, gezicht, nek, schouders en bovenrug een heerlijke massage krijgt. Het is een heerlijke massage om even helemaal aan niets te hoeven denken en het gewoon te ondergaan.

€ 19,95 (15 minuten)

Hot & Cold Stone massage

Een heerlijke massage waarbij gebruik gemaakt wordt van verwarmde en gekoelde stenen. hierdoor wordt het een compleet in balans zijnde lichaamsmassage welke het hele lichaam en geest harmoniseert. Door Hot en Cold Stones te gebruiken is deze manier van masseren een zeer diep werkende, afval afvoerende en ontspannende behandeling.

€ 27,50 (25 minuten) € 45,95 (55 minuten)

Lomi-Lomi massage

Deze Tempelmassage is een zachte en ritmische massage. Er wordt als het ware een dansritueel uitgevoerd op het lichaam waarbij naast de handen ook de onderarmen gebruikt worden tijdens de massage. Een Lomi Lomi massage balanceert de energiestroming in het lichaam waardoor vastgezette spanningen vrijkomen, emotionele blokkades opgelost worden en de gezondheid wordt gestimuleerd.

€ 45,95 (60 minuten)

Voetmassage

Een voetmassage werkt enorm ontspannend. Via de voeten werkt de ontspanning door in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Naarmate je vaker gemasseerd wordt zul je daar een aantal winstpunten uit halen. Je slaapt beter, je staat evenwichtiger in het leven en brengt balans in je geest.

€ 22,50 (30 minuten)

Penseelmassage

Deze vorm van masseren is bij velen nog onbekend. De behandeling begint met het reinigen van het gezicht. Daarna volgt een ontspannende massage welke wordt uitgevoerd  met 2 penselen van eekhoornhaar.

Door middel van langzame, vloeiende penseelstreken over gelaat, decolleté, schouders en bovenarmen ontstaat een ontspannend effect. Dit moet worden toegeschreven aan de prikkeling van de zenuwuiteinden en tastcellen in de huid en (dons)haren. Door middel van een 'kettingreactie' ontspannen ook de dieper gelegen gezichtsspieren. Penseelmassage is een zeer bijzondere ervaring!

€ 25,00 (30 minuten)

Spons Massage

De Spons massage is een heerlijke aroma massage en zeker een weldaad voor body en mind, met de spons wordt het hele lichaam heerlijk gemasseerd. De spons kan lauw, warm of koel gebruikt worden, in de zomer een heerlijke verkoeling in de winter lekker verwarmend.

We beginnen met het leggen van warme kompressen op het lichaam. Vervolgens wordt de achterkant van het lichaam heerlijk gescrubd met zeezout. Je huid wordt hier super zacht van en alle dode huidcellen worden verwijderd. Het laatste scrubzout wordt verwijderd d.m.v. warme kompressen , deze zorgen ervoor dat de rug weer lekker schoon wordt.

We gaan dan over op de Spons massage, met speciale technieken maken we een heerlijke schuim, waarmee je lekker gemasseerd en opgeschoond wordt. Deze zeep wordt helemaal ingemasseerd totdat er bijna geen zeep meer op je huid ligt.

Daarna word je weer met warme kompressen verwend en het lichaam wordt ontdaan van dode huidcellen

€ 34,95 (45 minuten)


 

 

 

 

 

 

 

 

Configureer deze downloadwidget