.
  Bij ons is de klant keizer!

Massages

Openingstijden Wellness op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag van 15.00 tot 20.00, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 en zondags van 13.00 tot 19.00

Massage is voor iedereen die zichzelf eens lekker wil laten verwennen en wil genieten. Even een moment voor jezelf, even alleen aandacht voor jou en jouw lichaam. Om totaal te ontspannen en te ontvluchten aan de stress en talloze prestatiegerichte verplichtingen waar iedereen vandaag de dag mee kampt en aan moet voldoen. De massages die wij geven zijn dan ook vooral bedoeld om te ontspannen en te genieten maar ook voor een sportmassage kunt u bij ons terecht. Bij alle massage worden de bloedcirculatie en de lymfevaten geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam verlaten.

Sportmassage

Sportmassage valt onder andere goed toe te passen als de opwarming naar het doen van een grote inspanning. Het is als het ware een uitstekende warming-up voor de spieren, waarmee u zorgt voor een stimulerende massage. Het is na het uitoefenen van de activiteit verstandig om een ontspannende sportmassage te ondergaan, die u kunt zien als een cooling-down. De sportmassage kan de spieren op die manier oppeppen, maar ze aan de andere kant ook weer tot rust laten komen op het moment dat u klaar bent met sporten.

€ 29,95 (25 minuten) € 135,00 (5x) € 250,00 (10x)

€ 42,50 (40 minuten) € 200,00 (5X) € 390,00 (10x)

€ 55,00 (55 minuten) € 250,00 (5x) € 490,00 (10x) 

Antistress massage

Heerlijk ontspannen doordat we beginnen met warme kompressen op de rug en een rugscrub, massage van de schouders, rug en onderrug. Vervolgens massage van de benen en voeten en een oosterse hoofdhuidmassage.

€ 39,95 (45 minuten)

Ontspanningsmassage

Een totaal ontspannende lichaamsmassage speciaal voor wie volledig wil ontspannen. Bij deze ontspanningsmassage worden huid en spieren zachtjes gekneed. Met gebuik van essentiele olien worden, door strijken en kneden, de spieren ontspannen en de structuur van het onderhuidse bindweefsel losser gemaakt.

 € 24,95 (25 minuten) € 115,00 (5x) € 220,00 (10x)

€ 33,95 (40 minuten) € 150,00 (5X) € 290,00 (10x)

€ 42,50 (55 minuten) € 205,00 (5x) € 390,00 (10x)

Hamam "op z'n Twents"

Met deze “Hammam behandeling” waant u zich in een vertwentst oosters sprookje waar u weg kunt dromen tijdens de beleving van deze oeroude traditie! 

We beginnen de behandeling met de inzeping van het lichaam,dit gebeurd met een schuimzak. We masseren het schuim manueel en met de Lif (massage handschoen) in. De laatste restjes zeep nemen we af met heerlijke warme doeken. De huid is hierna heerlijk zacht en warm waardoor het scrubben met de Kese (scrubhandschoen) aangenaam aanvoelt. We nemen het lichaam weer af met warme kompressen. Als afsluiting van de behandeling masseren het lichaam en eindigen met een ontspannende hoofdhuidmassage.

Na de Hammam behandeling is de huid heerlijk tintelend schoon!! En gaat u op (zon)vakantie of onder de zonnebank? Dan wordt u na de Hammam behandeling egaler bruin en behoud u langer uw bruine kleurtje!

€ 69,50 (55 minuten) en de Luxe € 99,50 (85 minuten)

* De luxe: We beginnen de behandeling met een warme Oriëntal Body Ritual rugpakking om de huid te verwarmen en te verweken. De pakking verwarmt de spieren van de rug. Na de inwerktijd van de rugpakking nemen we de rug af met warme kompressen.

Indiase hoofdhuid massage

Met de Indiase hoofdhuid massage wordt gebruik gemaakt van ayurvedische technieken. Waarbij stevige druk afgewisseld wordt met zachte ‘strijkingen’ op het hoofd , gezicht, nek, schouders en de bovenrug. In deze gebieden bevinden zich belangrijke energiecentra. Door stress of een verkeerde houding zien we vaak dat spanningen zich hier vastzetten. Dit kan leiden tot allerlei klachten in schouders, nek en hoofd.

De heilzame werking van Indiase hoofdhuid massage: De Indiase hoofdhuid massage bied u een zachte en effectieve massagemethode, waarbij  gebruik gemaakt word van warme oliën. Rust, ruimte en een diepe ontspanning zul je door deze massage gaan ervaren.

De massage kan de volgende werking(en) hebben:

- het ontspant het hoofd.

- het heeft een positief effect op de hersenen en op het zenuwgestel.

- het bevordert concentratie.

- het brengt het denken tot rust.

- het stimuleert een goede doorbloeding ( o.a. voeding en zuurstof) in het hoofd.

- het houdt de schedel schoon en gezond.

- het geeft ruimte aan een nieuwe spirituele ervaring. 

De behandeling

De massage zal 15 minuten gaan duren waarbij je hoofd, gezicht, nek, schouders en bovenrug een heerlijke massage krijgt. Het is een heerlijke massage om even helemaal aan niets te hoeven denken.

€ 19,95 (15 minuten)

Hot & Cold Stone massage

Een heerlijke massage waarbij gebruik gemaakt wordt van verwarmde en gekoelde stenen. hierdoor wordt het een compleet in balans zijnde lichaamsmassage welke het hele lichaam en geest harmoniseert. Door Hot en Cold Stones te gebruiken is deze manier van masseren een zeer diep werkende, afval afvoerende en ontspannende behandeling.

€ 27,50 (25 minuten) € 45,95 (55 minuten)

Stoelmassage

Laat je schouders, nek, en bovenrug heerlijk masseren waarbij je plaats neemt op een speciale massagestoel.

€ 14,95 (15 minuten)

Lomi massage

Deze Tempelmassage is een zachte en ritmische massage. Er wordt als het ware een dansritueel uitgevoerd op het lichaam waarbij naast de handen ook de onderarmen gebruikt worden tijdens de massage. Een Lomi Lomi massage balanceert de energiestroming in het lichaam waardoor vastgezette spanningen vrijkomen, emotionele blokkades opgelost worden en de gezondheid wordt gestimuleerd.

€ 45,95 (60 minuten)

Voetmassage

Een voetmassage werkt enorm ontspannend. Via de voeten werkt de ontspanning door in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Naarmate je vaker gemasseerd wordt zul je daar een aantal winstpunten uit halen. Je slaapt beter, je staat evenwichtiger in het leven en brengt balans in je geest.

€ 22,50 (30 minuten)

Klankschaalmassage

In deze ontspanningsmassage worden klankschalen op en naast je geklede lichaam geplaatst en ritmisch aangeslagen. Door het aanslaan van de klankschalen ontstaat er een mooie natuurlijke klank maar nog belangrijker is de trilling die je ervaart. De zachte trilling geeft een innerlijke massage en heeft een harmoniserende werking. Je zult merken dat je je makkelijk los kan maken van de werkelijkheid en een diepe ontspanning ervaart.

Tijdens een klankschaalmassage ontstaat een atmosfeer van zekerheid en geborgenheid waarin het mogelijk wordt los te laten o.a. stress, angsten, zorgen en twijfel, die negatief op onze gezondheid werken. 

Het stelt je in staat om weer in contact te komen met onze behoeften en onze “innerlijke wijsheid”. We ervaren ons lichaam in een weldadig gevoel – nemen het misschien sinds langere tijd weer echt bewust waar. 

De vaak malende gedachten komen tot rust en onze ziel ervaart ruimte voor ontplooiing.

€ 55,00 (inclusief een voor- en nagesprek 75 min)