.
  Bij ons is de klant keizer!

Massages


Massage is voor iedereen die zichzelf eens lekker wil laten verwennen en wil genieten. Even een moment voor jezelf, even alleen aandacht voor jou en jouw lichaam. Om totaal te ontspannen en te ontvluchten aan de stress en talloze prestatiegerichte verplichtingen waar iedereen vandaag de dag mee kampt en aan moet voldoen. De massages die wij geven zijn dan ook vooral bedoeld om te ontspannen en te genieten maar ook voor een sportmassage kunt u bij ons terecht. Bij alle massage worden de bloedcirculatie en de lymfevaten geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam verlaten.

Sportmassage

Sportmassage valt onder andere goed toe te passen als de opwarming naar het doen van een grote inspanning. Het is als het ware een uitstekende warming-up voor de spieren, waarmee u zorgt voor een stimulerende massage. Het is na het uitoefenen van de activiteit verstandig om een ontspannende sportmassage te ondergaan, die u kunt zien als een cooling-down. De sportmassage kan de spieren op die manier oppeppen, maar ze aan de andere kant ook weer tot rust laten komen op het moment dat u klaar bent met sporten.

€ 32,50 (25 minuten) 

€ 45,00 (40 minuten)

Antistress massage

Heerlijk ontspannen doordat we beginnen met warme kompressen op de rug en een rugscrub, massage van de schouders, rug en onderrug. Vervolgens massage van de benen en voeten en een oosterse hoofdhuidmassage.

€ 49,95 (50 minuten)

Ontspanningsmassage

Een totaal ontspannende lichaamsmassage speciaal voor wie volledig wil ontspannen. Bij deze ontspanningsmassage worden huid en spieren zachtjes gekneed. Met gebruik van essentiële oliën worden, door strijken en kneden, de spieren ontspannen en de structuur van het onderhuidse bindweefsel losser gemaakt.

€ 27,50 (25 minuten) € 120,00 (5x) € 230,00 (10x)

€ 37,50 (40 minuten) € 165,00 (5X) € 330,00 (10x)

€ 47,50 (55 minuten) € 217,50 (5x) € 435,00 (10x)

Indiase hoofdhuid massage

 

Met de Indiase hoofdhuid massage wordt gebruik gemaakt van ayurvedische technieken. Waarbij stevige druk afgewisseld wordt met zachte ‘strijkingen’ op het hoofd , gezicht, nek, schouders en de bovenrug. In deze gebieden bevinden zich belangrijke energiecentra. Door stress of een verkeerde houding zien we vaak dat spanningen zich hier vastzetten. Dit kan leiden tot allerlei klachten in schouders, nek en hoofd. De heilzame werking van Indiase hoofdhuid massage: De Indiase hoofdhuid massage bied u een zachte en effectieve massagemethode, waarbij  gebruik gemaakt word van warme oliën. Rust, ruimte en een diepe ontspanning zul je door deze massage gaan ervaren.


€ 19,95 (15 minuten) € 27,50 (25 minuten)

Hot Stone massage

Een heerlijke massage waarbij gebruik gemaakt wordt van verwarmde stenen. hierdoor wordt het een compleet in balans zijnde lichaamsmassage welke het hele lichaam en geest harmoniseert. Door Hot Stones te gebruiken is deze manier van masseren een zeer diep werkende, afval afvoerende en ontspannende behandeling.

€ 30,00 (25 minuten) € 39,95 (40 minuten) € 50,00 (55 minuten)

Stoelmassage

Laat je schouders, nek, en bovenrug heerlijk masseren waarbij je plaats neemt op een speciale massagestoel.

€ 17,50 (15 minuten)

Voetenspa

Een voetmassage werkt enorm ontspannend. Via de voeten werkt de ontspanning door in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Naarmate je vaker gemasseerd wordt zul je daar een aantal winstpunten uit halen. Je slaapt beter, je staat evenwichtiger in het leven en brengt balans in je geest.

€ 28,50 (25 minuten)

Klankschaalmassage

In deze ontspanningsmassage worden klankschalen op en naast je geklede lichaam geplaatst en ritmisch aangeslagen. Door het aanslaan van de klankschalen ontstaat er een mooie natuurlijke klank maar nog belangrijker is de trilling die je ervaart. De zachte trilling geeft een innerlijke massage en heeft een harmoniserende werking. Je zult merken dat je je makkelijk los kan maken van de werkelijkheid en een diepe ontspanning ervaart. Tijdens een klankschaalmassage ontstaat een atmosfeer van zekerheid en geborgenheid waarin het mogelijk wordt los te laten o.a. stress, angsten, zorgen en twijfel, die negatief op onze gezondheid werken. Het stelt je in staat om weer in contact te komen met onze behoeften en onze “innerlijke wijsheid”. We ervaren ons lichaam in een weldadig gevoel – nemen het misschien sinds langere tijd weer echt bewust waar. De vaak malende gedachten komen tot rust en onze ziel ervaart ruimte voor ontplooiing.

€ 55,00 (inclusief een voor- en nagesprek 75 min)