.
  Bij ons is de klant keizer!

Welkom bij ZIN in zwemmen

Zwem Instituut Nautilus ( ZIN ) voor zwemles in EnschedeOldenzaal en Losser, heeft zich ten doel gesteld om kinderen vanaf 4 jaar op een kwalitatieve en verantwoorde manier het ABC zwemdiploma bij te brengen in een plezierige en ontspannen omgeving.

De lessen van Zin in Zwemmen worden gegeven op Het RoessinghHet Slagman, De Losserhof en Sauna Keizer.

Hun ervaren, enthousiaste en gediplomeerde medewerkers brengen de kinderen aan de hand van een unieke zwemlesmethode, de juiste technieken maar vooral ook veel plezier in het zwemmen bij.

Met haar unieke zwemlesmethode streeft Zin in Zwemmen er naar dat uw kind na 44 klok-uren les mag afzwemmen op een kwalitatief hoog niveau voor het A diploma. Wilt u niet meer betalen, dan bestaat bij ons de mogelijkheid tot afkoop van diploma A, diploma A en B of diploma A, B en C dan weet u precies waar u aan toe bent.

Middels het leerling volgsysteem kunt u online meekijken naar de vorderingen van uw kind.

Zin in Zwemmen lest in de schoolvakanties gewoon door!!

zin in Zwemmen is aangesloten bij de NRZ en ENVOZ en geven alleen erkende nationale en internationale zwemdiploma’s uit.

Er wordt bij ZIN uitsluitend gelest door instructeurs die in  het bezit zijn van het door het ministerie van VWS erkende diploma “zwemonderwijzer”.

Kom gerust een keer kijken!

Bent u nieuwsgierig geworden kom dan gerust een keertje kijken bij "Sauna Keizer”. Bellen mag altijd op onderstaand nummer.

U kunt zich natuurlijk ook meteen inschrijven middels het online “inschrijfformulier”  bij zininzwemmen.


 bel met ZIN 053 20 32 144   online inschrijven   routebeschrijving

Bij BPK-zwemmen ligt de focus op jou en je kind! De kleintjes worden met oefeningen, liedjes en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. Maar dat kan alleen als jij het ook naar je ZIN hebt. In het water zíjn is al een hele belevenis! Spetteren en spatteren, kopje onder en kijken onder water, vrij kunnen bewegen, springen vanaf de kant en vanuit het water op de kant klauteren, allemaal samen met jou: dát is peuter en kleuterzwemmen. Na de les sluiten we af met een gezellig kopje koffie en wat te drinken voor de kleintjes om lekker bij te komen van alle activiteiten.

ZIN maakt van de lessen altijd een feestje. De ene keer komt onze onderwater fotograaf langs voor leuke kiekjes, de andere keer onze kinder-fysiotherapeut voor interessante informatie. Het is steeds weer een verrassing!

BPK-zwemmen bij ZIN
 (Sauna Keizer) betekent

 

» Zwemmen in lekker warm water (34 °C)

 

» Samen met je kind lekker actief bezig zijn
» Gezelligheid tijdens en na het zwemmen
» Altijd weer een verrassing
» Deskundige begeleiding en advies

 

 

Baby/peuter zwemmen plus!!

Het ZIN programma voor baby’s/peuters is een door ZIN ontwikkeld programma waar de baby/peuter stap-voor-stap aan het water gewend raakt en de baby/peuter een grotere overlevingskans heeft bij gevaarlijke situaties in het water. Na de cursusperiode van ongeveer 9 maanden is de baby vertrouwd met het water en kan de baby zelfstandig op de rug drijven en trappelen in het water. Daarnaast resulteert de de cursus in:

 

– een sterker hart
– sterkere longen
– een grotere mentale alertheid
– een betere coördinatie
– een hogere weerstand/kracht
– ontspanning
– een groter zelfvertrouwen
– een betere band met de ouder

  

Belangrijk voor het behalen van het babydiploma is dat de lessen consequent gevolgd worden. Nog meer dan bij oudere kinderen betekent het niet structureel volgen van de lessen dat de ontwikkeling stappen achteruit gaat!

Lestijden

Er wordt 1 x per week 30 minuten les gegeven. De kinderen worden ingedeeld op niveau. Je kunt al starten vanaf 8 weken. De lessen worden gegeven door vaste gediplomeerde instructrices. Informeer waar nog een plaatsje is en op welke tijd. Na elke 10 lessen wordt er geëvalueerd. Ook kunt u de vorderingen van uw kind volgen via ons persoonlijke leerlingvolgsysteem op het internet. Dit maakt het leuk en uitdagend.